Appartement in Guardamar 11003-112 Guardamar del Segura, Costa Blanca Zuid (Alicante)

€ 235 950 /Prijs vanaf
SKU: 11003-112
Type woning: Appartement / Flat
woonoppervlakte 2)
130.58
Badkamer
2
Slaapkamers
3

voorzieningen

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij het strand
  • Internet / telefoon / tv
  • Jacuzzi
  • Optie Garage
  • Solarium
  • Kasten
  • Terras
  • Lopend naar het strand

Omschrijving

Deze appartementen bevinden zich op minder dan 500 meter van het strand. Het is een modern gebouw in het centrum van Guardamar del Segura, een stad met enkele van de grootste stranden aan de Costa Blanca. Dit is een idyllische plek om een ​​heerlijke zomervakantie door te brengen of als huis het hele jaar door.

De stad biedt een uitstekende gastronomie, met een ruime keuze aan bars en restaurants in de straten en lanen die lokale gerechten verkopen.
Geniet van uw vrije tijd op lokale mooie plekjes, met natuurparken en recreatiegebieden die ideaal zijn voor gezinnen en kinderen.

Het gebouw heeft in totaal 12 appartementen verdeeld over vier verdiepingen. De woningen hebben twee of drie slaapkamers en twee badkamers, ruime naar buiten gerichte terrassen en grote kamers. Alle woningen hebben eigen zonneterrassen en bergingen. Het gebouw heeft op de begane grond een jacuzzi voor bewoners en een ondergrondse parkeergarage.

Guardamar del Segura ligt tussen Santa Pola en Torrevieja. De badplaats is direct aan het strand ontwikkeld. Binnenlandse steden en dorpen zijn gemakkelijk bereikbaar met het uitstekende lokale wegennet. De stad heeft meer dan 12 kilometer natuurlijke kustlijn, met zandduinstranden met pijnbomen erachter.

Deze stad dankt zijn bestaan ​​en levensonderhoud aan de duinen die het hebben gevormd. Bossen, duinen en stranden maken Guardamar del Segura tot een paradijs aan de Costa Blanca.

Ook vindt u er prachtige parken, ideaal om heerlijk te wandelen of te fietsen. Hier vindt u veel dieren in het wild - eekhoorns, zwanen, vogels en vissen, die allemaal de lokale parkomgeving een plek maken voor natuurliefhebbers.

Er zijn lokale winkelfaciliteiten in Guadamar del Segura en verdere winkelfaciliteiten in het nabijgelegen Torrevieja.

Dit gebied heeft een perfect klimaat, niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld heeft het 325 dagen zon per jaar, waardoor het een ideale bestemming is voor het hele jaar door.

Contact

EngelsSpanjeBelgiëNederlandsFransDuitsTsjechischPolenNoorwegenDeensRuslandSwedishZwitserland