Appartement in Elche URM11BCBS1 Elche, Costa Blanca Zuid (Alicante)

€ 227 000 /Prijs vanaf
SKU: URM11BCBS1
Type woning: Appartement / Flat
woonoppervlakte 2)
98.37
Badkamers
2
Slaapkamers
3
Garages
1

voorzieningen

  • Air conditioning geïnstalleerd
  • Alarmsysteem
  • Stad
  • Lift
  • Uitzicht op park

Omschrijving

Elche is na Valencia en Alicante de derde stad van de Valenciaanse gemeenschap. Het ligt op een steenworp afstand van twee internationale luchthavens van Alicante en Murcia met gemakkelijke snelwegverbindingen naar Torrevieja en Cartagena. Een deel van de gemeente ligt aan de kust maar vooral de stad ligt vijftien kilometer verwijderd van de Middellandse Zee.

Elche heeft twaalf kilometer lange gouden stranden op vijftien minuten rijden van het stadscentrum. De kustlijn is verdeeld in twee delen, het ene deel van Altet en het andere deel van de jachthaven. Het drukste en meest populaire strand is El Arenals del Sol.

Zorg ervoor dat u op maandag de lokale markt bezoekt waar u verse groenten en fruit verkoopt, evenals andere lokaal gemaakte goederen en producten. De economie van Elche is gebaseerd op schoenen. Elche heeft meer dan 1000 schoenenfabrieken, wat niet alleen belangrijk is voor Spanje maar ook voor de rest van Europa.

Elche staat bekend om zijn palmbomen. De Elche Palm Grove is een boomgaard met meer dan 200,000 palmbomen en is uitgeroepen tot erfgoed. De Huerto del Cura of Priest's Garden is een verborgen juweeltje dat vooral aantrekkelijk is op een hete zomerdag, aangezien de honderden palmbomen daar een welkome schaduw bieden tegen de brandende zon.

Contact

    BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish