Villa eerste lijn naar de golf 13094-040 Roda, San Javier, Costa Calida (Murcia)

€ 400 000 /Price from
Referentie nr.: 13094-040
Property type: Villa / Huis
Bebouwd (M 2)
135
Badkamers
2
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 300

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gastentoilet
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Naar Golfbaan
Parkeer plaats
Prive Zwembad
Terras

Beschrijving

Naast de Middellandse Zee en op slechts een mijl afstand van Mar Menor, een unieke natuurlijke omgeving met kalme, ondiepe wateren, opent Roda Golf zijn poorten in een regio die gezegend is met meer dan 157 mijl aan mediterrane stranden en bijna 300 dagen zon per jaar, allemaal met een gemiddelde temperatuur van 21ºC.

Het resort is prachtig aangelegd met palmen en exotische planten, waardoor een mediterrane sfeer ontstaat. Het resort biedt tuinen, wandelpaden, speeltuinen en vele sportieve diensten, waaronder de 18-holes golfbaan.

In Roda Golf & Beach Resort kunt u leven in een gesloten gemeenschap met 24 uur per dag bewaking, in huizen die perfect geïntegreerd zijn in het mediterrane landschap.

Golfbanen in Murcia Spain Roda Golf omvat een Club House restaurant. Naast een uitstekende gastronomie biedt het een ruim panoramisch terras dat een prachtig uitzicht biedt op de golfbaan. Vanaf het dakterras, waar de loungebar zich bevindt, heeft u ook uitzicht op zee. Er is een kleine supermarkt op het resort en het clubhuis biedt ruimte voor een golfwinkel.

Verder heeft u toegang tot de tennis- en paddlebanen, voetbalvelden, fitnessclub en de tropische tuinen zijn uitgerust met gemeenschappelijke zwembaden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe