Grote villa 13021-090 Sucina, Costa Calida (Murcia)

€ 249 950 /Price from
Referentie nr.: 13021-090
Property type: Villa / Huis
Bebouwd (M 2)
95.50
Badkamers
2
Slaapkamers
3

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 294

Voorzieningen

Ingebouwde Kasten
Parkeer plaats
Pre-installatie airco
Prive Zwembad
Solarium
stad
Terras

Beschrijving

Sucina is een klein dorpje dat is omgeven door golfbanen en resorts. Het dorp bestaat uit een mix van oud en nieuw. De kerk en het plein liggen nog steeds in het hart van het dorp en er zijn enkele oude huizen te vinden in de omliggende straten.

Sucina is een geweldig klein dorpje om rond te dwalen als u een bezoek brengt aan het gebied voor een partijtje golf in het nabijgelegen La Peraleja of Hacienda Riquelme. Het geeft een goed inzicht in hoe de kleine dorpen van Spanje zijn ontwikkeld om een internationale bevolking op te nemen.

Sucina is een pedanía gelegen op de grens met de gemeente San Javier in de gemeente Murcia, waar zich ook de hoofdstad van de regio Murcia, Murcia City, bevindt.

Sucina heeft een goed aanbod aan basisdiensten, waaronder een cultureel centrum, een medisch centrum en scholen, een bank, opticiens, een supermarkt en een aantal herbergdiensten en winkels. De marktdag is op maandag.

Sucina heeft ook aan betekenis gewonnen als een “residentieel toerisme” bestemming, met de aanwezigheid van verschillende residentiële golf urbanisaties in de buurt, als gevolg van het vlakke landschap en de gemakkelijke toegang tot de regionale luchthaven.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe