Geweldig herenhuis gelegen in La Marina 12125-011 La Marina, Elche, Costa Blanca South (Alicante)

€ 210 000 /Price from
Nieuw
Referentie nr.: 12125-011
Property type: Rijtjeswoning
Bebouwd (M 2)
117.26
Badkamers
1
Slaapkamers
2

De ruimte

  • Grondoppervlakte: 114

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gastentoilet
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Lopend naar het strand
Parkeer plaats
Solarium
Terras

Beschrijving

Een privé wooncomplex op slechts 800 meter van het strand in La Marina. 2 en 3 slaapkamerwoningen beschikbaar in twee verschillende modellen: onafhankelijke chalets met individuele zwembaden en duplexbungalows met gemeenschappelijke zwembaden. Alle woningen hebben een parkeerplaats binnen hun perceel en een prachtig uitzicht op de zee en de baai van Santa Pola.

In deze woningen schitteren de kwaliteiten van de afwerking en de materialen om een maximaal comfort te bieden, als zodanig ontworpen om van uw huis te genieten, met de magie van het leven naast een indrukwekkend natuurpark. Een idyllische plek om te leven midden van de natuur, zonder de nabijheid van alle diensten en winkels te vergeten.

La Marina is een klein kustdorpje aan de Costa Blanca, gelegen tussen Santa Pola en Guardamar. Het zandstrand van La Marina strekt zich uit over 17 kilometer van Santa Pola tot Torrevieja. De natuurlijke omgeving combineert grote uitgestrektheid van het strand met spectaculaire golvende duinen.

Het dorp heeft een scala aan winkels, bars, banken etc. en heeft een regelmatige busdienst naar het noorden en zuiden langs de kust.

Naast de strandactiviteiten biedt La Marina en omgeving een gevarieerd aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. U kunt fietsen huren, midgetgolfen, een duikcursus volgen, over de duinen of zoutpannen lopen of gewoon genieten van de natuur en het landschap. Paardrij-excursies, quadhuur en ballonvaarten zijn ook bij de hand.

Dit gebied heeft een perfect klimaat, niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het 325 zonnige dagen per jaar hebben, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe