Geweldige appartementen in Xeresa 11125-061 Xeresa, Costa Blanca North (Alicante)

€ 140 000 /Price from
Referentie nr.: 11125-061
Property type: Apartment / Flat
Bebouwd (M 2)
85.82
Badkamers
1
Slaapkamers
1
Garages
1

Voorzieningen

Dichtbij het strand
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschaps tuin
Ingebouwde Kasten
Internet / telefoon / tv
Lift
Opslagruimte
Parkeer plaats
Pre-installatie airco
Speelplaats
Terras
Uitzicht op de bergen
Zeezicht

Beschrijving

Dit is een volwaardig resort, met faciliteiten die verder gaan dan wat normaal gesproken beschikbaar is voor huiseigenaren op dergelijke plaatsen. Elk appartement kijkt uit op de zee, waar u ook besluit te kopen.
Het zwembadcomplex is indrukwekkend in zijn omvang en kwaliteit met liften vanuit alle delen van het complex. Tropische strandstijl, waterstralen en glijbanen en volledige toegang voor gehandicapten. Kleedkamers, douches, ligbedden en een waterval maken het uw paradijselijke hoekje. Daarnaast is er een eigen fitnesscentrum/sociale club met fitnesslessen, Café en moderne apparatuur. En dan is er nog een groene zone met een kindergedeelte, een buitengymnastiekruimte en prachtige tuinen om van te genieten.

Xeresa is gelegen in de stad Gandia, 30 minuten van Valencia en 70 km van de luchthaven. Op de helling van het natuurpark van Monduver, in een natuurlijke omgeving “El racó de Caudeli”, waar u kunt genieten van een droomachtig uitzicht. Aan uw voeten ziet u de stranden van Gandía en Xeraco.
Binnen de 7,5 km van de stranden van Gandía, is het vermeldenswaard het strand van Ahuir, dat bijna 2 kilometer lang en 70 meter breed is, waar de duinen van de gemeente zich bevinden, met goudkleurig zand; een afgelegen en beschermd strand, beschikt over reddings- en bewakingsuitrusting, heeft de status van blauwe vlag, evenals toegangspaden en parkeerplaatsen. Een prachtig strand van het hoogste niveau.

Wat het milieu betreft, vinden we 3 grote Golf Resorts in de buurt: Oliva Nova, gelegen op 34 minuten rijden met de auto; La Galiana, eveneens op 34 minuten afstand en El Saler, ongeveer 50 minuten.

Wat het milieu betreft, vinden we 3 grote Golf Resorts in de buurt: Oliva Nova, gelegen op 34 minuten rijden met de auto; La Galiana, ook op een afstand van 34 minuten met de auto; en El Saler, ongeveer 50 minuten met de auto van de woning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Europe