No Comments

Inspectie Reis Costa Blanca

UW REIS IS ALS VOLGT:

Op de dag van aankomst wordt u opgehaald van het vliegveld (Alicante of Murcia) en naar uw accommodatie gebracht.

Dag 1 & 2:

U bezoekt ons kantoor op de eerste dag, waar u de kans krijgt om kennis te maken met ons team van vastgoedexperts die eerst samen met u de gemaakte keuze met u zullen doornemen voor dat wij gezamenlijk met de bezichtigingen van start gaan. Tijdens de bezichtigingen van de woningen zullen wij u actuele gegevens geven en tonen. Tevens geven wij u algemene informatie over de omgeving en bezienswaardigheden die wij tijdens de route tegenkomen.

De lunch wordt meestal geserveerd in een traditioneel restaurant en de middag is een voortzetting van de tour, gevolgd door vrije tijd om te ontspannen.

Dag 3:

De laatste dag is meestal een dag om alles door te nemen, en mogelijk ook nog om een woning te bezoeken waar u voor gaat. Tevens wordt u op de hoogte gehouden van alle juridische, fiscale en zaken. Alle mogelijke vragen die u heb zullen wij ook beantwoorden.

Meestal hebben onze klanten na deze 3-daagse inspectie reis voldoende kennis om te beslissen of de Costa Blanca de plaats voor hen is.

Op de dag van vertrek wordt u naar het vliegveld gebracht.

Wat is inbegrepen:

De inspectie reis wordt aangeboden aan onze gewaardeerde klanten voor een bedrag van slechts € 250 per persoon of € 350 per paar.

Dit is inclusief vervoer van en naar de luchthaven en accommodatie van 2 nachten, evenals al het eten voor de duur van uw inspectie reis.

We verwelkomen onze klanten om ons te bezoeken en te profiteren van onze meer dan 20 jaar ervaring en kennis van de mediterrane vastgoedmarkt.

We zullen ons inspannen om al onze klanten te helpen en adviseren om hun droomhuis in Spanje te vinden.

Wereldgezondheidsorganisatie:

De Wereldgezondheidsorganisatie beweert dat Spanje een “bijna perfecte omgeving heeft zoals het mogelijk is om te verkrijgen“.

De Costa Blanca is een van de gezondste klimaten om in te leven. Het wordt in de winter beschermd tegen harde winden, wat goed is om verkoudheden op een afstand te houden, en het heeft een uniek microklimaat dat als een van de gezondste ter wereld wordt beschouwd.

Gemiddelde temperaturen zijn 15 ° C in december en januari, oplopend tot een gemiddelde van 30 ° C in augustus dus een woning aan de Costa Blanca zal geen hoge stookkosten hebben.

Costa Blanca heeft ook meer uren zonlicht dan elke andere plaats in Spanje, wat geweldig is voor vitamine D – niveau en je vrolijk houdt! De gemiddelde levensverwachting is 82,5 jaar.

Spanjaarden, en zeker aan de Costa Blanca hebben hoogste levensverwachting in Europa.

Heeft u vragen en wilt u meer weten over de inspectie reis?
Stuur uw e-mail naar: info@ipmspain.nl

Mocht u besluiten tijdens of na een inspectie reis tot aankoop van een woning over te gaan.

Dan betalen wij de kosten van het verblijf die wij voor u hebben verzorgd,

van 3 dagen 2 nachten volledig aan u terug.

Europe