No Comments

Hypotheek & Golden visum voor niet-EU

Hypotheek:

IPM Spain werkt samen met de beste banken, ontwikkelaars en privé-verkopers aan de Spaanse Costa’s, en creëert daarmee een van de meest professionele portfolio’s.

Ze kennen ons als Makelaars en Bouwers in onroerend goed met de beste deals. Wij houden rekening met uw persoonlijke mogelijkheden en proberen het product te maximaliseren binnen het budget dat voor u prettig is.

Heeft u een hypotheek nodig? Onze financiële experts helpen u hierbij om een hypotheek te krijgen, soms tot 70%. Om het vaak makkelijker te laten verlopen, raden wij aan dat u tenminste 30% eigen geld heeft. Wij hebben goede relaties met veel Spaanse banken waar ook Nederlandstalige medewerkers aanwezig zijn.

Wenst u meer informatie over Hypotheken?
Stuur een e-mail naar: info@ipmspain.nl

Gouden visum voor niet-EU:

DE REGELS VOOR SPAANSE INVESTERING VAN GOUDEN VISUM VOOR NIET EU:

De minimale investering moet € 500.000 bedragen.
Naast de aankoopprijs moet u 12-14% toevoegen, inclusief de normale aankoopkosten, inclusief belasting, stempel, btw, notaris en advocaat. Beleggingen kunnen worden gespreid over meerdere panden voor een totale aankoopprijs van minimaal € 500.000. U kunt uw investering doen bij een buitenlands bedrijf als u kunt bewijzen    dat u de meerderheid van dit bedrijf bezit. Er is een zekere flexibiliteit om een ​​deel van het geld te lenen dat u nodig hebt uit uw eigen land of uit een land buiten Spanje. Spaanse verblijf visum kunnen worden afgegeven aan de directe familie, inclusief partners of niet-gehuwde partners. Spaanse verblijf visum kunnen worden afgegeven voor kinderen tot 18 jaar, economisch afhankelijke volwassen kinderen en economisch afhankelijke ouders. De wet omvat ook uw kinderen ouder dan 18 jaar die vanwege gezondheidsaangelegenheden niet objectief in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Er is geen vereiste voor een minimumverblijf om het visum te verlengen. Dit betekent dat het optioneel is om in Spanje te blijven. Het Spaanse visum hoeft niet binnen vijf jaar te worden vernieuwd. Aangezien er geen wet op minimumverblijf is, is het niet nodig om fiscaal inwoner te zijn. Een permanente verblijfsvergunning wordt na vijf jaar toegekend als u zich aan de regels houdt. Uw investering in onroerend goed kan na vijf jaar worden verkocht wanneer u een permanente verblijfsvergunning heeft verkregen. Het visum biedt toegang tot onbeperkt reizen door de EU -Schengen-visumlanden. U kunt visa verkrijgen vanaf het moment van ondertekening van het koopcontract (niet-geregistreerde akten). De officiële documentatie voor investering visa duurt niet langer dan tien, maximaal 15 werkdagen hierna. De eerste kaart wordt uitgegeven voor twee jaar, maar de komende vijf jaar als de investering wordt aangehouden. U en uw gezin die onder het Gouden Visum vallen, hebben vanaf de eerste dag het recht om in Spanje te werken. Weigering van een Spaans investeringsvisum wordt meestal alleen gerechtvaardigd door een onreine strafblad. Spaans burgerschap zal worden gegeven na nog eens vijf jaar van permanente residentie. De aanvrager moet kunnen bewijzen dat hij in de eerste twee jaar minstens een keer naar Spanje is gereisd, en nogmaals in de drie daaropvolgende jaren. Een Spaanse burger krijgt automatisch een Europees burgerschap. Onmiddellijk nadat het onroerend goed is gekocht bij de notaris, kunnen jij en de betrokken familie in Spanje werken. Na 5 jaar kan het gezin overal in Europa binnen de EU wonen, werken of studeren. Een aanbevolen advocaat zorgt voor de aanvraag voor verblijf, en het volledige Golden Visum – programma, verblijf voor het gezin, enz. Als dezelfde advocaat zorgt voor zowel de aankoop van onroerend goed als de aanvraag voor de Golden Visum – woning, kunt u de bovengenoemde kosten besparen.

DE AANVRAGER MOET VOLDOEN AAN DE VOLGENDE VEREISTEN:

Niet illegaal op Spaans grondgebied zijn binnengekomen of illegaal zijn geweest.
Moet 18 jaar of ouder zijn.
De toegang tot een van de Schengenlanden is niet geweigerd.
Zorg voor een publieke of particuliere ziekteverzekering die bevoegd is om in Spanje te opereren.
Beschikken over voldoende economische middelen om de uitgaven voor persoonlijk en gezinsleven te dekken.
Het bewijs van de investering moet worden geleverd door een certificaat van het Register van Eigendom dat het eigendom bevestigt. Of, als de eigendomstitel nog niet is geregistreerd, via een kopie van de openbare aankoopakte en het bewijs van het indienen van de akte in het register.

VASTGOEDBELEGGINGEN – INVESTERINGSDREMPEL:

De investeringsdrempel voor onroerend goed is € 500.000 of meer per belegger.

Om een ​​verblijfsvergunning aan te vragen, moet een bewijs van de investering (en) worden geleverd met een dossierregistratie (certificaat). Als dit certificaat nog niet beschikbaar is, moeten de notariële akten en het bewijs dat de akten bij het register van eigendommen zijn ingediend, worden verstrekt.

De investering kan bestaan ​​uit:

Een of meerdere eigenschappen. Van een residentiële, toeristische, landelijke, commerciële of industriële aard. Landelijk land, ontwikkeld land, gebouwen in aanbouw of afgeleefde gebouwen.

FINANCIERING:

Beleggers moeten ten minste € 500.000 van hun eigen middelen gebruiken, die afkomstig moeten zijn van transparante bronnen die voldoen aan de bestaande wetgeving inzake witwassen en dergelijke. Boven die drempel is er geen limiet aan schuldfinanciering, bijvoorbeeld met een hypotheek in Spanje.

Wenst u meer informatie over deze complexe kwestie?
Stuur een e-mail naar: info@ipmspain.nl

Europe