Zelf je droomhuis bouwen aan de Costa Blanca

Wilt u zelf uw huis bouwen in Spanje? Misschien weet u al hoe het er uit zou moeten gaan zien… Of bent u na lange tijd zoeken naar een voor u passend huis in Spanje tot de conclusie gekomen dat u teveel concessies moet doen en u het juiste huis niet kunt vinden. Dan is het zelf bouwen van uw droomhuis in Spanje het beste alternatief.

IPM Spain maakt het mogelijk!

IPM Spain kan u adviseren en begeleiden van het zoeken van het juiste grondstuk tot de complete realisatie van uw droomhuis. Het bouwen van een villa in Spanje moet voor u een prettige ervaring zijn en geen ervaring met veel stress. IPM Spain doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook daadwerkelijk het geval is en zal u ontzorgen waar nodig. Uiteindelijk moet u na ontvangst van de sleutel optimaal kunnen genieten van uw droomhuis en terug kunnen kijken op een bouwperiode die zonder al te veel hobbels is verlopen.

Hoe gaan we te werk

IPM Spain maakt het bouwen van uw huis aan de Costa Blanca eenvoudig en aangenaam.

Met onze jarenlange ervaring en kennis begeleiden wij u met:

  • Het in kaart brengen van al uw wensen
  • Het zoeken naar de juiste locatie
  • Het maken van het ontwerp samen met onze architecten
  • Het aanvragen van de juiste vergunningen en administratie
  • Het assisteren bij de keuze van materialen
  • Het bedingen van de beste prijzen
  • Het samen realiseren van uw droomhuis
  • Het bijstaan tijdens en na de gehele uitvoering van de bouw

Wij begeleiden u van A tot Z tijdens het hele traject. Doordat we werken met uitsluitend professionals die hun sporen in het verleden ruimschoots hebben verdiend, realiseren we samen altijd het beste resultaat. Doordat we goed luisteren naar onze klanten zijn we in staat het beste uit onze mensen te halen. Dit geldt zowel voor onze architecten als voor onze bouwers. Samen met ons team kunnen wij u begeleiden en adviseren op financieel en juridisch gebied. Ook gaat onze begeleiding nog verder. Wij kunnen ook putten uit diverse externe bronnen en adviseurs, die u kunnen adviseren met de inrichting van de villa, de aanleg van de tuin of het beheren van de villa tijdens uw afwezigheid. Kortom: Wij zullen u persoonlijk begeleiden waar nodig. Voor u geen rompslomp en zorgen. Uiteraard zorgen we voor alles met de hoogste kwaliteit en beste garanties.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Bel of stuur een e-mail naar info@ipmspain.nl

Europe